Следващите „Господари на мрежата“

Началото на учебната година даде старт и за новия екип на Клуб „Информационни потоци“ по проект „Работим, учим и творим“.

Записванията за групата започнаха още преди провеждането на информационната кампания за родители през летните месеци юли и август, тъй като през 2017/2018 г. клубът придоби широка популярност сред учениците. „Батковците“, създатели на сайта, вдъхновиха с разказите си за интересната работа в света на уеб дизайна по-малките, а някои от тях присъстваха на занятията още през миналата учебна година.

Тази приемственост е изключително полезна, тъй като отбор „Новите www.” си даваха ясна сметка за отговорността, която поемат като лице на проекта и на СУ „Иван Вазов“ като утвърдено иновативно училище. Амбициите им са сериозни, отговорността – не по-малка, а мечтите им в сферата на технологиите – големи. За да ги постигнем, си обещахме да вложим много старание и труд. Предизвикателството е прието. Даваме старт на най-интересната част – да вземем най-доброто от предшествениците и бъдем сред най-добрите в необятния дигитален свят.